Θαύματα της Αγίας Ζώνης (11)

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

19. Με γλύτωσε η Παναγία

Δευτέρα 30-3-1998

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Α.Τ» ο αρχιφύλακας Χρίστος Πετρόπουλος, που υπηρετεί στο τμήμα Πετραλώνων Αττικής, αναφέρει ότι καταδιώκοντας Ρουμάνο κακοποιό πυροβολήθηκε από αυτόν και κτυπήθηκε από μία σφαίρα. Ψηλαφώντας ανακάλυψε την σφαίρα σφηνωμένη στο πορτοφόλι του.

Λέει ο ίδιος: «Ξέρετε τί με γλύτωσε; Η Παναγία. Έχω ένα κομμάτι κορδόνι από την Τίμια Ζώνη της και από τότε το φυλάω σε ειδική θέση μέσα στο πορτοφόλι μου και δεν το αποχωρίζομαι».

20. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

14-4-1998

Κ. Λαμέρα 9, Νέα Μάκρη

«Σας είχαμε γράψει για τα βάσανά μας, στην προσπάθεια να κάνουμε ένα παιδάκι και για την ευλογία που μας χάρισε ο Θεός. Μετά από 9 μήνες αγώνα (τους 7 μήνες ήμουν στο κρεβάτι) ήρθε η ευλογημένη μέρα, που το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Με την Χάρη του Θεού στις 26-12-97 αποκτήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Άγιοι πατέρες, ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Ακούστηκαν από τον Κύριο και η Παναγία μάς το φανέρωσε αυτό, όταν μας στείλατε την εικόνα, το λάδι και την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης».

Με σεβασμό

Κων/νος και Ελευθερία

21. Θέλουμε να σάς ευχαριστήσουμε για την θαυματουργό Ζώνη

Λεμεσός

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την θαυματουργό Ζώνη της Παναγίας, που μας είχατε στείλει από το μοναστήρι σας.

Για μία ακόμα φορά η Χάρη της μας βοήθησε να αποκτήσουμε ένα παιδί, που το ονομάσαμε Παύλο.

Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε στο να μεγαλουργήσει ξανά η Χάρη της κάνοντας ακόμη ένα θαύμα».

Ταπεινά προσκυνούμε

Αντώνης και Γεωργία

22. Ο γιατρός επικυρώνει

την αφήγησή μου

27-4-1998

Μπαρσάου (Ρουμανία)

«Ονομάζομαι Σουλιγετεάν Χριστίνα και κατοικώ στο χωριό Μπαρσάου, αρ. 12, κοινότητα Χαράου, νομός Χουνεδοάρα. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη και πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Γεννήθηκα το 1971, και όταν έγινα 19 χρονών, δηλαδή το 1990, παντρεύτηκα τον Λουκιανό. Επιθυμούσαμε πάρα πολύ ένα παιδί, αλλά δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε. Επτά χρόνια δοκιμάσαμε πολλά είδη διαφόρων θεραπειών αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πήγαμε μάλιστα και στο Σοβάτα, ένα λουτροκλιματικό σταθμό εξειδικευμένο σε θεραπείες για την στειρότητα, αλλά δεν ωφελήθηκα καθόλου. Χάσαμε την ελπίδα μας για να έχουμε παιδιά και είμασταν πολύ λυπημένοι εγώ και ο σύζυγός μου.

Ο γιατρός της οικογένειάς μας, μας έδωσε ακόμα μία ελπίδα, δηλαδή να παρακαλούμε την βοήθεια του Θεού, διότι οτιδήποτε δεν είναι δυνατό για τους ανθρώπους, γι’ Αυτόν όλα είναι δυνατά. Αυτός ο ίδιος (ο γιατρός) μου έφερε μια κορδέλα αγιασμένη (από την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου) στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, που του έδωσε ένας φίλος του από ένα κοντινό χωριό που ονομάζεται Μπαμποτόκ. Αρχισα να προσεύχομαι και φόρεσα αυτή τη ζώνη με ελπίδα στον Θεό. Το θείο θαύμα παρουσιάστηκε πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσε η ανθρώπινη λογική να φανταστεί. Έμεινα έγκυος και αυτό το πράγμα έγινε, κατά τους υπολογισμούς του γιατρού, στις πρώτες μέρες από τότε που άρχισα να φοράω τη ζώνη. Η Θεοτόκος με ευσπλαχνίστηκε και αμέσως μου έδωσε τη βοήθειά της. Πέρασα την εγκυμοσύνη κανονικά και στις 4 Ιανουαρίου 1998 γέννησα στο νοσοκομείο Ντέβας ένα όμορφο αγοράκι που το ονομάσαμε Χριστιάν-Ιωάν, γιατί γεννήθηκε κοντά στις 7 Ιανουαρίου που γιορτάζει ο άγιος Ιωάννης.

Δεν είμαστε άξιοι να ευχαριστούμε τον Θεό και την Μητέρα Του για την πολλή χαρά που έφερε στο σπίτι μας. Αναφέραμε αυτά τα πράγματα, για να μείνουν σαν μαρτυρία για όλους και να δούν την θεία δύναμη και τη βοήθεια της Παναγίας, η οποία κάνει θαύματα εκεί που εμείς οι άνθρωποι είμαστε ανίκανοι. Ο γιατρός της οικογένειάς μας, ο οποίος μας βοηθούσε πάντοτε, επικυρώνει την αφήγησή μου και την επιβεβαιώνει με την υπογραφή του και με την σφραγίδα του.

Ο Θεός και η Θεομήτωρ ας μας βοηθήσουν.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό

Σουλιγετεάν Χριστίνα

Αρέσει σε %d bloggers: