Άφησε την περιουσία της σε…τσιουάουα

 

Μια πάμπλουτη Αμερικανίδα η οποία πέθανε τον περασμένο Μάρτιο στο Μαϊάμι σε ηλικία 67 ετών άφησε στο σκυλάκι της, ένα τσιουάουα που ακούει στο όνομα Κοντσίτα, σχεδόν ολόκληρη την περιουσία της και μόλις ένα εκατομμύριο στο μοναχογιό της ο οποίος ισχυρίζεται ότι η μητέρα του «χειραγωγήθηκε» .

Η Γκέιλ Πόσνερ κληροδότησε στο σκυλάκι μια σύνταξη ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον άφησε άλλα 27 εκατομμύρια στο υπηρετικό προσωπικό της κατοικίας της στο Μαϊάμι Μπιτς για να φροντίζει το ζωάκι μέχρι το θάνατό του. Η Κοντσίτα θα έχει επιπλέον στη διάθεσή της και δύο σωματοφύλακες.

Ο γιος της Πόσνερ, Μπρετ Καρ, θα κληρονομήσει μόλις ένα εκατομμύριο.

Όπως συμβαίνει συχνά στις ΗΠΑ, η ιστορία κατέληξε στα δικαστήρια μετά από προσφυγή του Καρ ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του, η οποία είχε υποβληθεί και σε άπειρες αισθητικές επεμβάσεις πριν από το θάνατό της, «χειραγωγήθηκε» όταν συνέταξε τη διαθήκη της. Ο μοναχογιός της κατηγορεί μεταξύ άλλων τους υπαλλήλους της ότι φρόντισαν «να επιδεινώσουν την παράνοιά της και την τάση της να παραληρεί» .

Σύμφωνα με τον Μπρετ Καρ η μητέρα του είχε ψυχολογικά προβλήματα επειδή ο πρώην σύζυγός της, ο μακαρίτης πλέον πολυεκατομμυριούχος Βίκτορ Πόσνερ, την κακομεταχειριζόταν.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναρτήθηκε στις Γενικά. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: