Το Νόμπελ Οικονομίας για το 2010 στον Κύπριο Καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη και συγχαρητήρια από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσοστόμου

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος απέστειλε την πιο κάτω συγχαρητήρια επιστολή του προς το συμπατριώτη μας Καθηγητή κ. Χριστόφορο Πισσαρίδη, με την ευκαιρία της απονομής σ’ αυτόν του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας:

«Αγαπητέ μας κ. Πισσαρίδη,

Εκ μέρους της Εκκλησίας της Κύπρου, και ημών προσωπικώς, Σας εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την επάξια απονομή προς Σας του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας.

Τιμήσατε, έτσι, ως ο πρώτος Νομπελίστας της νήσου μας, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Κύπρο μας. Ταυτόχρονα προσφέρατε σε όλους μας -σε όλο το λαό μας- ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή υπερηφάνεια!

Αναμένοντας σύντομα να Σας δούμε και στη νήσο μας, για να Σας σφίξουμε και από κοντά με θέρμη το χέρι, ευχόμαστε όπως ο Κύριος Σας χαρίζει πλούσιες τις ευλογίες, την ενίσχυση και τις δωρεές Του, ώστε να συνεχίσετε και στο μέλλον την ανεκτίμητη πνευματική και επιστημονική Σας προσφορά. Ο Θεός μαζί Σας!

 

Με τις ευχές και τη βαθιά μας αγάπη

+ Ο ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ»

 

πηγή: Romfea.gr

Αρέσει σε %d bloggers: