Πρώην αστυφύλακας με καταθέσεις 2.269.104 Ευρώ!!!

TΟ ΣΔΟΕ έψαχνε εκείνους που έχουν καταθέσεις άνω των 2 εκατομμυρίων, δεν είναι και πολλοί… μόλις 70. Ανάμεσα σε αυτούς βρήκε και κάποιον που η ιδιότητα δεν… κολλούσε με το νούμερο.

Πρόκειται για έναν απλό αστυφύλακα, που ξαφνικά… πλούτισε. Είχε καταθέσεις 2,3 εκατομ. Ευρώ, ενώ όσο υπηρετούσε ο μισθός του δεν ξεπερνούσε τις 27.000 (το χρόνο).
Οι μαθηματικές … πράξεις δεν έβγαινα και έτσι το ΣΔΟΕ έψαξε λίγο παραπάνω και βρήκε στοιχεία πως ο ίδιος άνθρωπος έχει μια εταιρεία στοιχημάτων στην … Αυστρία, εμφανιζόταν μάλιστα ως ιδιοκτήτης και χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας στο Κορδελιό και ύστερα εμφανίζεται να θέλει να αγοράσει ομάδα της football league.
Τώρα τελευταία το όνομά του εμφανίστηκε και πάλι στην έρευνα για τα στημένα.
Προς αυτή τη μεριά ψάχνουν τώρα οι υπεύθυνοι καθώς μόλις έφυγε απ’ το σώμα ο αστυφύλακας εμφάνιζε καταθέσεις 335.000 και λίγο καιρό μετά ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο μέχρι να φτάσουν σχεδόν τα 2,3 εκατ. ευρώ.
Ο ίδιος πάντως παραδέχεται μόνο τη συμμετοχή του σε διαδικτυακή εταιρεία λογισμικού στην Αυστρία και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με παράνομο τζόγο και στημένα παιχνίδια.

πηγή: Αγιορείτικο Βήμα

Αναρτήθηκε στις Εθνικά, Ειδήσεις. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: