Μετακομίζουν στην Κύπρο Έλληνες ηθοποιοί και παρουσιαστές

Τηλεοπτικά σίριαλ δεν γυρίζονται πλέον, η τηλεόραση περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της κι έτσι οι Έλληνες ηθοποιοί και παρουσιαστές στρέφουν το βλέμμα τους προς την Κύπρο.

Εκεί οι αμοιβές των Ελλήνων ηθοποιών δεν ξεπερνούν τα 4.000 – 5.000 ευρώ, ενώ τα γυρίσματα γίνονται 2 – 3 φορές το μήνα.

Έτσι φέτος αρκετοί είναι οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές που θα δουλέψουν στο Νησί της Αφροδίτης.

Όπως για παράδειγμα ο Τάσος Θεοδώρου που όλο το καλοκαίρι παρουσίαζε την εκπομπή «Για μπανάκι» για το MEGA Κύπρου και οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται να συνεχίσει και το χειμώνα με εβδομαδιαία εκπομπή.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μία από τις ηθοποιούς που θα δουλέψουν φέτος για την κυπριακή τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη στο σίριαλ «Βαλς με δώδεκα θεούς», βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά.

Ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του Έμιλι Κολιανδρή έχουν επίσης συμφωνήσει να συμπρωταγωνιστήσουν στο σίριαλ του ΑΝΤ1 Κύπρου «Εκείνο το καλοκαίρι», σε σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα.

Βαλίτσες για Κύπρο ετοιμάζει και η Παναγιώτα Βλαντή που θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του Sigma «Ο δρόμος με τα χρυσά μήλα», ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός που είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Κύπρου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΡΙΚ, «Μοιραία Φεγγάρια».

Τέλος του χρόνου αναμένεται να βγει επιτέλους στον αέρα και το reality που ετοιμάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος «The Big Secret».

 
 
Αρέσει σε %d bloggers: