Τρέλα στην Ιαπωνία με την Σοφία Καρβέλα!

untitled

Τα γνωστά σκισμένα μπλουζάκια της έχουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και, δικαιολογημένα, η ταλαντούχα στιλίστρια- σχεδιάστριας μόδας (και μέλλουσα μανούλα) δεν κρύβει τη χαρά της. Στην Ελλάδα η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα συνήθως αποτελεί είδηση σε σχέση με τα προσωπικά της και τους διάσημους γονείς της.

Όμως η αλήθεια είναι πως η Σοφία Καρβέλα, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο πως είναι μια σοβαρή επαγγελματίας στον χώρο της μόδας. Τα γνωστά σκισμένα Τ-shirts που υπογράφει η ίδια με το όνομα Skar είναι το διαβατήριό της για να κάνει τη δική της, ξεχωριστή καριέρα στον χώρο της μόδας και -γιατί όχι;- με διεθνή ανταπόκριση.

«Η Σοφία ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν λένε πολλά, αλλά κάνουν περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι» λέει στην «Espresso» άτομο που γνωρίζεται καλά μαζί της και συνεχίζει με πιο αποκαλυπτική διάθεση: «Μπορεί στην Ελλάδα τα ηχηρά ονόματα των γονιών της να… σκιάζουν κατά κάποιο τρόπο την επαγγελματική παρουσία της στο εξωτερικό, η αλήθεια όμως είναι πως στην Αμερική έχει βρει τον δικό της δρόμο της ως στιλίστρια και σχεδιάστρια. Μάλιστα τα μπλουζάκια της σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και στην Ιαπωνία, αφού εκεί, αλλά και σε άλλες χώρες το προχωρημένο στιλ τους αρέσει ιδιαίτερα».

 

Πηγή: http://www.ikypros.com

Αρέσει σε %d bloggers: