Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβυολίου Αγίας Παρασκευής για τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο

download (41)

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβυολίου Αγίας Παρασκευής για τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής μετονομάσθη σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 29 ᾽Απριλίου 2013 η οδός Πλαστήρα (στο τμήμα της που καταλαμβάνει ο πεζόδρομος δίπλα στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής) σε ιερέως Αντωνίου Αλεβιζοπούλου.

Με τη σημερινή του απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, του ΣυλλόγουΑνεγέρσεως Αγίων Αναργύρων Πευκακίων, του τοπικού Συλλόγου Πευκακίων « Η Αναγέννηση», του επίτιμου Προέδρου του ιδίου Συλλόγου κ. Γιώργου Γεωργίου, αλλά και κατοίκων τόσο της περιοχής Πευκακίων , όσο και της ευρύτερης περιοχής της πόλεως της Αγίας Παρασκευής.

Θα ήθελα εκ μέρους της Εκκλησίας των Αγίων ᾽Αναργύρων να ευχαριστήσω τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Βασίλειο Ζορμπά, τα μέλη της πλειοψηφούσας Παρατάξεώς του « ‘Αγια Παρασκευή, η πόλη μας», τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» αξιότιμο κ. Βασίλειο Γιαννακόπουλο, καθώς και τα μέλη της Δημοτικής του ομάδας, τον Αξιότιμο κ. Ανδρέα Γκιζιώτη, επικεφαλής της Δημ. Παρατάξεως «Λαϊκή Συσπείρωση» , όπως επίσης και τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους που έδωσαν θετική ψήφο στο προταθέν θέμα.

 

π. Σταύρος Τρικαλιώτης

υπεύθυνος του Ιερού Ναού  Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής και Πρόεδρος της Διαχειστικής Επιτροπής του ως άνω  Ιερού Ναού

 

Πηγέςsynodoiporia.blogspot.it–  aganargyroi.gr

Αρέσει σε %d bloggers: