Τρόφιμα από ΥΠΑΜ στο κοινωνικό παντοπωλείο Μητρόπολης Λεμεσού

Τα τρόφιμα εξασφαλίστηκαν από εξοικονομήσεις λόγω ακύρωσης Πασχαλινής γιορτής

Του Γιάννη Κωστακόπουλου

Ο Φώτης Φωτίου σημείωσε πως «οι στρατιώτες μας συμπαρίστανται έμπρακτα, αυτές τις δύσκολες ώρες, στους χιλιάδες συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη».

Ο Φώτης Φωτίου σημείωσε πως «οι στρατιώτες μας συμπαρίστανται έμπρακτα, αυτές τις δύσκολες ώρες, στους χιλιάδες συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη».

Η ακύρωση της πασχαλινής γιορτής των στρατιωτών στο Σταυροβούνι, «έφερε» τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Λεμεσού.

Ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου,παραδίδοντας σήμερα το μεσημέρι τα προϊόντα που εξασφαλίστηκαν από τις εξοικονομήσεις, λόγω ακύρωσης της γιορτής, δήλωσε πως οι στρατιώτες μας συμπαρίστανται έμπρακτα, αυτές τις δύσκολες ώρες, στους χιλιάδες συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Δείχνει αυτή η πράξη, σημείωσε ο κ. Φωτίου και την ευαισθητοποίηση και την προτεραιότητα της Εθνικής Φρουράς, αυτό το διάστημα για κοινωνική προσφορά και το κοινωνικό έργο.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος ευχαρίστησε τον Υπουργό και την ΕΦ για την πρωτοβουλία τους, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα τους αριθμούς των απόρων που καθημερινά αυξάνονται όπως και την ανάγκη για συλλογική προσπάθεια απ’ όλο τον κόσμο, ώστε ενωμένοι να ανταποκριθούμε στην προσφορά βοήθειας. «Όπως και στην περίπτωση του Χριστού, το σταυρό θα διαδεχθεί η Ανάσταση. Το ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι σύντομη η Ανάσταση που θα έρθει στον τόπο μας», είπε ο Μητροπολίτης Λεμεσού στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το Πάσχα.

Πηγή: kathimerini.com.cy 

Αρέσει σε %d bloggers: