Αφιέρωμα στην Γερόντισσα Γαβριηλία Παπαγιάννη 2


Ένα αφιέρωμα στην Γερόντισσα Γαβριηλία Παπαγιάννη που παρουσίασε η ΕΤ3 και η εκπομπή Αληθινά Σενάρια.Άνθρωποι που την γνώρισαν από κοντά και είχαν προσωπική εμπειρία μαζί της,μαρτυρούν και καταθέτουν…

Αφιέρωμα στην Γερόντισσα Γαβριηλία Παπαγιάννη 1

 Ένα αφιέρωμα στην Γερόντισσα Γαβριηλία Παπαγιάννη που παρουσίασε η ΕΤ3 και η εκπομπή Αληθινά Σενάρια.Άνθρωποι που την γνώρισαν από κοντά και είχαν προσωπική εμπειρία μαζί της,μαρτυρούν και καταθέτουν…

Γύπες πάνω από την Κύπρο…‏

Να ενισχύσει το είδος που απειλείται με εξαφάνιση στην Κύπρο αποσκοπεί πρόγραμμα μεταφοράς πουλιών από την Κρήτη. Απαραίτητη χαρακτηρίζουν την παρουσία τους οι επιστήμονες για την ισορροπία του περιβάλλοντος.

Ο κρητικός γύπας θα «σώσει» τον γύπα της Κύπρου που απειλείται με εξαφάνιση. Ηδη από την Κρήτη πέταξαν αεροπορικώς έξι γύπες για το νησί της Αφροδίτης, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Γύπας», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τα δύο γειτονικά κράτη. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Η Υπερευλογημένη τόμος Α

π. Δημήτριος Αθανασίου

Χρονολογία έκδοσης: 03 2007

ISBN: 9789609254618

Σχήμα: 21χ29

Σελίδες: 390 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Αναρτήθηκε στις Εκδόσεις. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Ο άνθρωπος που ζει χωρίς καρδιά!

Η ιστορία του 37χρονου πυροσβέστη Γιάκουμπ Χάλικ εντυπωσιάζει. Ο 37χρονος έπασχε από καρκίνο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί τοποθέτησαν δύο αντλίες στη θέση της καρδιάς του και ο ασθενής έχει καταρρίψει ήδη το ρεκόρ επιβίωσης.

Όπως επισημαίνει ο χειρουργός Γιαν Πιρκ, ο οποίος πραγματοποίησε την πρωτοποριακή επέμβαση, “είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει ασθενής να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει μεταμόσχευση καρδιάς”. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Ο σύλλογος Γεωργιανών Αργολίδας και Θεσσαλονίκης τίμησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιάκωβο

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γεωργιανών Αργολίδας κ. Γεώργιος Γκόγκουα ,καθώς και ο σύλλογος Γεωργιανών Θεσσαλονίκης ,τίμησαν  για την
προσφορά του και την βοήθεια του στους Γεωργιανούς , τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιάκωβο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »